veilingen marktplaatsen internetveiling

antiek en kunst audio tv foto auto's banen boeken caravans kamperen cds dvds computers software diensten dieren toebehoren doe-het-zelf fietsen brommers hobby vrije tijd huis inrichting kinderen baby's kleding dames heren motoren muziek instrumenten postzegels munten sieraden tassen spelcomputers games sport fitness telecommunicatie tickets kaartjes tuin terras vakantie verzamelen watersport boten witgoed apparatuur woningen huur koop zakelijke goederen diverseMultiveiling - Bodverhoging

Kopen op een internetveiling

Multiveiling
top
Indien een verkoper meerdere identieke items wil aanbieden kan hij ervoor kiezen deze in één veiling aan te bieden, dit is dan een multiveiling.
Een multiveiling kan dus meerdere winnaars hebben, er zijn uiteraard maar maximum zoveel winnaars als het aantal items die in de multiveiling worden aangeboden.
De winnaars zijn diegenen die als eerste het hoogste bod uitbrachten, het verloop van een multiveiling is dus eigenlijk hetzelfde als bij een gewone enkelvoudige veiling.
De winnende verkoopprijs wordt bepaald door het laagste winnende bod, ongeacht het bod dat door de andere winnende bieders is uitgebracht; hier is het dus mogelijk dat je een iets lagere verkoopprijs betaald dan het bod dat je hebt uitgebracht!
 
Opmerking: Niet alle veilingsite's bieden alle prijsopties die hierboven vermeld staan.
 
Bodverhoging
top
De minimum bodverhoging is de minimum som waarmee je een hoger bod kan plaatsen, dit is, afhankelijk van de site, een vaste bodverhoging, een proportionele bodverhoging of een bodverhoging die door de verkoper zelf bepaald werd bij het plaatsen van de aanbieding.

Lees verder >>>>>>>>>>     

(Advertentie)

   

Veilingsplaats

gericht adverteren
Adverteer bij ons!!