veilingen marktplaatsen veilingen nieuws

antiek en kunst audio tv foto auto's banen boeken caravans kamperen cds dvds computers software diensten dieren toebehoren doe-het-zelf fietsen brommers hobby vrije tijd huis inrichting kinderen baby's kleding dames heren motoren muziek instrumenten postzegels munten sieraden tassen spelcomputers games sport fitness telecommunicatie tickets kaartjes tuin terras vakantie verzamelen watersport boten witgoed apparatuur woningen huur koop zakelijke goederen diverse
Recordveiling

Een schilderij van Pablo Picasso is woensdag in Australië voor 6,9 miljoen Australische dollar (bijna 4,2 miljoen euro) geveild. Niet eerder bracht een schilderij in Australië op een veiling zo'n hoog bedrag op.

Het doek, Sylvette, werd per telefoon gekocht door een bieder in het buitenland. Picasso maakte het in 1954, toen hij 73 jaar was. Het is een van de veertig schilderijen en tekeningen die hij maakte van zijn 17-jarige buurmeisje Sylvette David.

Het vorige record bedroeg 2,1 miljoen euro. Dat werd vorig jaar betaald voor een werk van de Australische schilder Brett Whiteley.

Bron www.depers.nl

 

(Advertentie)

Partij van 10.000 iPhones verkocht op eBay

Cedric_iphone meldt dat de veiling op eBay van 10.000 iPhones is afgelopen. De partij van ‘oude’ iPhones met een capaciteit van 8GB werd uiteindelijk verkocht voor ruim 3 miljoen dollar. Omgerekend is dat €193,45 per stuk. Tienduizend iPhones: dat is ongeveer gelijk aan de hoeveelheid die bij de iPhone-lancering in Duitsland werd verkocht. …

Bron http://veilingnieuws.blogspot.com

 

(Advertentie)

 

   

Veilingsplaats

gericht adverteren
Adverteer bij ons!!