veilingen marktplaatsen internetveiling

antiek en kunst audio tv foto auto's banen boeken caravans kamperen cds dvds computers software diensten dieren toebehoren doe-het-zelf fietsen brommers hobby vrije tijd huis inrichting kinderen baby's kleding dames heren motoren muziek instrumenten postzegels munten sieraden tassen spelcomputers games sport fitness telecommunicatie tickets kaartjes tuin terras vakantie verzamelen watersport boten witgoed apparatuur woningen huur koop zakelijke goederen diverse
De zoekfunctie - Te volgen veilingen

De zoekfunctie

Je kan ook naar aangeboden items zoeken door de zoekfunctie te gebruiken die je op de meeste site's vindt, deze zoekfunctie vind je meestal bovenaan de pagina's; dit kan een kader zijn waarin je direct de naam van het gezochte item kan invoeren, of dit is een button waarmee je een pagina kan oproepen waar je al dan niet uitgebreid naar een item kan zoeken.
 
Als je de gebruikersnaam van een verkoper kent dan heb je op veel sites de mogelijkheid om door het invoeren van die naam in een daarvoor bestemd vak in de zoekfunctie een pagina op te roepen waar je meer info over de verkoper vindt, op deze pagina vind je dan meestal ook de feedback van die gebruiker en een lijst met alle aangeboden items, al dan niet door op een button te klikken.

(Advertentie)

Te volgen veilingen

Op vele sites zal je op de pagina van het aangeboden item ook de mogelijkheid hebben om deze veiling als een te volgen veiling aan te merken. Deze te volgen veilingen kan je dan terugvinden op je eigen pagina op de site.
Dit is wel een handige manier om de veilingen die je interesseren bij mekaar te plaatsen op één pagina, ongeacht de categorie waarin het item wordt aangeboden; je moet dus niet steeds weer in de veilinglijsten die bepaalde veiling gaan terugzoeken.
 
Dit heeft meerdere voordelen:
 
Doordat je een overzicht hebt van alle veilingen die je interesseren vermijd je dat je op twee identieke items een bod zou plaatsen, als je beide veilingen wint dan moet je ze ook beide kopen!
Indien meerdere verkopers eenzelfde item aanbieden dan kan je kiezen bij welke verkoper je een bod wil plaatsen, dit kan afhangen van de prijs en/of de kwaliteit van het item, de feedback van de verkoper of het land vanwaar dit voorwerp verzonden wordt.
Je kan zo ook vermijden dat je een bod plaatst op één of meerdere items die je bij nader inzien eigenlijk toch niet wenst te kopen.
Je kan zo ook vermijden dat je in je enthousiasme op tè veel items een bod plaatst, indien je al die veilingen wint zou dit wel eens een fikse financiële aderlating kunnen zijn, of zelfs erger!
Vooral bij duurdere items moet je steeds opletten dat je je budget niet overschrijd, dit kan echt heel wat vlugger gebeuren dan je denkt!
In de lijst met te volgen veilingen kan je op een veiling klikken om alsnog een bod te plaatsen.
Indien je op meerdere sites de aanbiedingen bekijkt dan kan je, vooral bij gelijkaardige aanbiedingen, het best een lijstje maken met alle aanbiedingen die je interesseren, zo kan je de aanbiedingen op de verschillende sites vergelijken én zo houd je ook makkelijker je budget in de gaten!

top

Lees verder >>>>>>>>>>  

(Advertentie)

   

Veilingsplaats

gericht adverteren
Adverteer bij ons!!