veilingen marktplaatsen internetveiling

antiek en kunst audio tv foto auto's banen boeken caravans kamperen cds dvds computers software diensten dieren toebehoren doe-het-zelf fietsen brommers hobby vrije tijd huis inrichting kinderen baby's kleding dames heren motoren muziek instrumenten postzegels munten sieraden tassen spelcomputers games sport fitness telecommunicatie tickets kaartjes tuin terras vakantie verzamelen watersport boten witgoed apparatuur woningen huur koop zakelijke goederen diverseAfhandeling

Afhandeling

top
Als alles verloopt zoals het moet dan vind je in de mail van de verkoper alle gegevens die je nodig hebt om de transactie verder af te handelen.
Indien je akkoord bent met de betalings- en verzendingsvoorwaarden van de verkoper dan voer je de betaling het best zo vlug mogelijk uit, indien je nog geen gebruik maakt van online-banking dan zou je dit best kunnen overwegen; je hebt al een PC met een internetverbinding en online-banking is niet alleen sneller maar ook heel wat makkelijker!
Indien de verkoper niet tè veraf woont dan zou je kunnen overwegen om het aangekochte item af te halen bij de verkoper, cash betaling is dan het eenvoudigst.
 
Geeft de verkoper je de keuze tussen prioritair of non-prior verzenden, zowel nationaal als internationaal, vermeld hij de mogelijkheid van aangetekend en/of verzekerd verzenden, dan is het aan jou als koper om te beslissen welke wijze van verzending je wenst èn welke je wil betalen.
Geeft de verkoper je niet de keuze en wil je alsnog het verzenden van b.v. schadegevoelige en/of dure items verzekeren dan kan je dit aan de verkoper vragen; de meeste verkopers zullen steeds bereid zijn op welke wijze dan ook te verzenden indien de klant betaald.
Indien de verkoper je abnormaal hoge verzendingskosten aanrekent dan neem je het best contact op met de vraag of hij je geen realistischer prijs kan maken, sommige verkopers rekenen bij internationaal verzenden al dadelijk verzekerd verzenden. 

(Advertentie)

   

Veilingsplaats

gericht adverteren
Adverteer bij ons!!