veilingen marktplaatsen internetveiling

antiek en kunst audio tv foto auto's banen boeken caravans kamperen cds dvds computers software diensten dieren toebehoren doe-het-zelf fietsen brommers hobby vrije tijd huis inrichting kinderen baby's kleding dames heren motoren muziek instrumenten postzegels munten sieraden tassen spelcomputers games sport fitness telecommunicatie tickets kaartjes tuin terras vakantie verzamelen watersport boten witgoed apparatuur woningen huur koop zakelijke goederen diverseBieden

Je kan op verscheidene manieren een bod uitbrengen op een aangeboden item.
Je kan eenvoudig het minimumbod bieden dat op dat ogenblik voor die veiling geldt, dat kan de startprijs zijn of een bod waarmee je het bod van een andere bieder overtreft.
Je kan ook de prijs inbrengen die je voor dit item wil betalen, hier kan het bod dus verhoogd worden met een grotere som dan de minimum bodverhoging.
 
Het is wel heel wat interessanter als je de hoogste prijs die je wil betalen invoert in de automatische bieder; de automatische bieder verhoogt het bod van andere bieders steeds met de minimumbodverhoging tot je maximumprijs bereikt wordt.
Indien een andere bieder een bod plaatst dat gelijk is aan jouw maximumbod dan behoud jij het hoogste bod indien jouw bod eerder was geplaatst.
Indien twee bieders hetzelfde maximumbod inbrengen in de auto-bieder dan zal de bieder die dit maximumbod het eerst inbracht het hoogste bod hebben.
Indien je vind dat je je maximumbod niet hoog genoeg hebt ingesteld kan je dit nog verhogen, indien je op dat ogenblik het hoogste bod hebt dan blijft dit wel staan, je kan uiteraard jezelf niet overbieden!

top

(Advertentie)

Indien er een minimumprijs is voorzien in de aanbieding dan kan je uiteraard een lager bod plaatsen dat minstens gelijk is aan de startprijs, maar dan zal je deze veiling niet winnen.
Je kan hier ook een bod plaatsen dat gelijk is aan de minimumprijs of je kan de auto-bieder gebruiken.
 
Indien er een nu kopen prijs is voorzien in de aanbieding dan kan je deze prijs bieden of een lager bod plaatsen dat minstens gelijk is aan de startprijs maar lager dan de nu kopen prijs of je kan de auto-bieder gebruiken.
Let wel dat indien je de auto-bieder instelt op een prijs gelijk aan of hoger dan de nu kopen prijs je bod op sommige sites aangezien wordt als een bod op de nu kopen prijs.
 
Bedenk dat het plaatsen van een winnend bod ook een aankoopverlichting inhoud!
Een transactie wordt uiteraard slechts uitgevoerd bij wederzijds akkoord van koper en verkoper, maar tenzij er een gegronde reden voor bestaat zal het annuleren van een aankoop meestal wel een negatieve feedback tot gevolg hebben!

top

Lees verder >>>>>>>>>>

(Advertentie)

   

Veilingsplaats

gericht adverteren
Adverteer bij ons!!