veilingen marktplaatsen verhaal

antiek en kunst audio tv foto auto's banen boeken caravans kamperen cds dvds computers software diensten dieren toebehoren doe-het-zelf fietsen brommers hobby vrije tijd huis inrichting kinderen baby's kleding dames heren motoren muziek instrumenten postzegels munten sieraden tassen spelcomputers games sport fitness telecommunicatie tickets kaartjes tuin terras vakantie verzamelen watersport boten witgoed apparatuur woningen huur koop zakelijke goederen diverse
Marktplaats.nl

Marktplaats.nl is de moeder der marktplaatsen. Marktplaats was Nederland's eerste grote Nederlandse advertentiesite. Voor het plaatsen van advertenties boven de 200 euro brengt Marktplaats 6 euro in rekening.

eBay

eBay is de meest succesvolle online handelsplaats waar iedereen op zijn manier succesvol kan handelen. eBay kent wereldwijd meer dan 100 miljoen gebruikers die met zijn allen zorgen voor een breed aanbod van objecten en een groot aantal potentiële kopers.

(Advertentie)

Ricardo.nl

Ricardo.nl is de leukste veilingsite van Nederland. Ricardo.nl heeft 400.000 leden en duizenden aanbiedingen per dag. Ricardo.nl is een online handelsgemeenschap waar mensen samen komen om spullen te kunnen kopen of verkopen en om het plezier en de spanning van het online veilen te ervaren.
Er gebeurd altijd wel iets spraakmakends op Ricardo.nl waardoor deze één van de best bezochte sites van Nederland zijn en waardoor er meer en meer bedrijven met hen samen werken om de online veiling-ervaring ook aan hun klanten te kunnen aanbieden.

Sinds december 2000 is Ricardo.nl onderdeel van het internationale concern QXL Ricardo plc welk actief is in 9 Europese landen.

Ricardo.nl staat onder internetgebruikers bekend als een zeer betrouwbare online marktplaats.
Dagelijks worden nieuwe registranten gecontroleerd op echtheid, de site wordt voortdurend gemonitored door de medewerkers en zij beschikken over een eigen helpdesk.
Zij geloven erin dat het bieden via een betrouwbaar en deugdzaam platform op de lange termijn de beste strategie is om uit te groeien tot de grootste en beste handelsgemeenschap van Nederland.

Deze strategie heeft nu al zijn vruchten afgeworpen: PC Magazine riep in januari 2000 Ricardo.nl uit tot beste veilingsite van Nederland.
Ricardo.nl werd met name geroemd om de kwaliteit van de aangeboden producten.
In september 2001 teste het onafhankelijk onderzoeksbureau Jungle Rating Ricardo.nl wederom als beste online veiling van Nederland.
Jungle Rating hanteert een door de Universiteit van Amsterdam ontwikkelde onderzoeksmethode die 190 verschillende variabelen meet.

Leadz.nl

Leadz maakt offertes overbodig. Bent u op zoek naar een schilder, timmerman, hovenier of electricien? Plaats gratis uw advertentie op Leadz, bepaal de richtprijs voor uw klus en laat de bedrijven maar bieden!

(Advertentie)

Speurders

Over Speurders’ nieuwe advertentiepublicatiesoftware Superplaatser.nl schrijft Emerce: “(…) ‘Concurrentiegevoelig’ is het programmaonderdeel waarmee een gebruiker zijn eigen lopende advertenties uit andere sites kan importeren. Daarvoor dient Superplaatser wel de inlognaam en wachtwoord van de persoon te weten. Vervolgens kan de adverteerder al zijn berichten uit Marktplaats.nl, Marktplaza.nl, Qoop.nl en 2dehands.nl importeren. Maar ook exporteren is mogelijk op dezelfde manier.(…)”

   

Veilingsplaats

gericht adverteren
Adverteer bij ons!!