veilingen marktplaatsen internetveiling

antiek en kunst audio tv foto auto's banen boeken caravans kamperen cds dvds computers software diensten dieren toebehoren doe-het-zelf fietsen brommers hobby vrije tijd huis inrichting kinderen baby's kleding dames heren motoren muziek instrumenten postzegels munten sieraden tassen spelcomputers games sport fitness telecommunicatie tickets kaartjes tuin terras vakantie verzamelen watersport boten witgoed apparatuur woningen huur koop zakelijke goederen diverseKopen op een internetveiling

Een aanbieding lezen
Bij het bekijken van een aanbieding moet je op meerdere zaken letten; allereerst natuurlijk de startprijs of het huidige bod en de minimum bodverhoging.
Een verkoper kan in de aanbieding info geven i.v.m. betalen en verzenden, dit kan zowel met de mogelijkheden die de site levert als door middel van tekst in de beschrijving van de aanbieding.
Een verkoper kan in de beschrijving al dan niet uitgebreid het item en de staat waarin het zich bevind vermelden en hij kan ook één of meerdere afbeeldingen plaatsen die toch al een beter idee moeten geven van waarop je nu eigenlijk bied.
Voordat je een bod uitbrengt, bekijk dan ook eens de feedback van de verkoper, die vind je meestal door op de gebruikersnaam of op de score naast de gebruikersnaam te klikken, in de aanbieding vind je meestal ook wel een tekstlink of een button om de feedback van de verkoper te bekijken.
 top
Indien je een bod wilt plaatsen op een aanbieding van een buitenlandse verkoper dan moet je ook rekening houden met hogere portokosten; dit kan gaan van iets meer tot heel wat meer!
Kijk in de aanbieding ook eens bij de verzendingsvoorwaarden of de verkoper wel degelijk naar het buitenland en/of jouw land wil verzenden; staat er vermeld dat de verkoper niet internationaal of niet naar jouw land wil verzenden dan kan je de verkoper de vraag stellen of hij dit alsnog wil doen, je kan in het slechtste geval alleen maar een NEEN als antwoord krijgen.
Vermeld bij je vraag dan ook dat je uiteraard bereid bent om de hogere portokosten te betalen zolang het over een realistische prijs gaat, je kan de verkoper ook al dadelijk vragen wat de totale verzendingskost zal zijn voor dit item.

(Advertentie)

Indien je over wat dan ook in een aanbieding twijfelt of vragen hebt, vraag dit dan aan de verkoper, in de aanbieding is meestal de mogelijkheid voorzien om dit te doen via de maildienst van de veilingsite!
Vragen staat vrij en kan heel wat eventuele problemen en misverstanden vermijden.
Houd wel rekening met de looptijd van de veiling, het is evident dat een verkoper je vraag moeilijk kan beantwoorden in de laatste minuten of zelfs uren van een veiling!
 top
Indien je een bod wil plaatsen op een veiling van een buitenlandse verkoper en je bent diens moedertaal niet machtig dan zou je toch minstens moeten zorgen dat je in het Engels kan mailen, dit is de meest gebruikte taal op het internet!

Lees verder >>>>>>>>>>

(Advertentie)

   

Veilingsplaats

gericht adverteren
Adverteer bij ons!!